Translate

dimarts, 27 de juliol del 2010

CANIGO

CANIGO 24 DE JULIOL 2010


Juliol del 2010. Quarts de nou , arribo mig adormit a la feina i...... la tata Teje em diu de"sopetón":
-Xavi, quan pugem al Canigó?-
-Ein?-, li contesto, i continuo tot seguit,
- El darrer cap de setmana de Juliol-

Així doncs, ens vam posar en marxa. Llista de companys, planificar la sortida, (un día, o fer nit a Cortalets............). La meva proposta de fer el Canigó en un dia va ser dessestimada pels membres més joves del grup, be, per tot el grup, es clar, no els agrada matinar. Van confirmar l'assistencia, la tata Teje, en Ferran, la Silvia, en Xavi, en Joan, en Juanjo alies Wiki, i l'Alfonsito.
Després d'algunes trucades sense resposta, per fi vam poder contactar amb el refugi i reservar lliteres suficients.
Divendres 23 vam comprar "els viveres" al Lidl i tot seguit autopista i manta fins a Prada de Conflent. Vam estar esperant una bona estona i quan ens vam reunir tots, vam iniciar la pista
que ens duria fins el refugi de Cortalets, collons quina pista!!!!!!!!!!! hora i mitja de sotracs.
Vam arribar tard i el "cara-acelga" del guarda del refugi ens va col.locar en un lloc que abans era refugi lliure i ara et cobran 6 euros per dormir, amb dret a compartir l'estança amb xinxes, gossos, i dues filles de puta de franceses reprimides i amargades.
A l'endemà vam despertar-nos a 3/4 de sis,(hehehe venjança) vam preparar l'esmorzar, vam esmorzar, vam baixar els trastos al cotxe i vam començar la caminadeta. Senyal del Barbet, cresta del Barbet, coll del Barbet, portella de Valmanya, Bretxa Durier, Xemineia, Cim, pic del Jofre, la font de la Perdiu, els Estanyols i, sense adonar-nos-en, ja tornàvem a ser al refugi.
Cerveseta, Ice-tea i tornar a agafar la maleïda pista fins a Prada. En el Km. 11 de baixada, i havent superat un toll d'aigua, psssfffff, xap, xap, xap.
-Juanjo, opinas igual que yo?- vaig preguntar.
-aja- va contestar-me.
Va agafar el walki i va dir - Hemos pinchado, corto- jo diría que s'hauria de dir CAMBIO, per que corto es pot interpretar com un insult, hahahaha quina gràcia!!!!!!
Val a dir que, com diu en Joan, vam canviar la roda en un plis plas gracies als coneixements del "Wiki" ( li diem wiki, perque sap de tot, com la wikipedia) i d'en Ferran.

Un cop superat aquest petit entrebanc, cerveseta a Prada i cap a casa.
La propera..............., La gallina Pelada ? s'admeten propostes.












CANIGO 24-7-2010